Skip to content
Yazı Renkleri
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow Dernek açılışı çoşkuyla gerçekleşti
Dernek açılışı çoşkuyla gerçekleşti

 Erbaa Hacıpazar Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Bahçelievler Cumhuriyet Mah. Ceylan Sokak 10 numara (Camlıkahve) semtinde bulunan Derneğe ait mülküne taşındı. Derneğin açılışına Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcı Hemşerimiz Hüseyin KARASU, Bahçelievler MHP İlçe Başkanı Mehmet KAYA ile Başkan Yardımcısı Erbaa'lı Hemşerimiz Asım TOPRAK, Vid.1  Vid.2  Vid.3  Vid.4  Vid.5 YENİ VİDEO  1   2   3   4   5  TOPLU




Erbaa Hacıpazar Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Bahçelievler Cumhuriyet Mah. Ceylan Sokak 10 numara (Camlıkahve) semtinde bulunan Derneğine ait kendi mülküne taşındı.

Derneğin açılışına Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcı Hemşerimiz Hüseyin KARASU, Bahçelievler MHP İlçe Başkanı Mehmet KAYA ile Başkan Yardımcısı Erbaa'lı Hemşerimiz Asım TOPRAK, Dernek Başkanı ve yöneticilerinden İstanbul Tokatlılar Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Gürbüz ALPAT, Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Baş.Yrd. (Hosan Köyü Dernek Başkanı) Hüseyin ÇAMİÇİ, Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Şefik KIYAK, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf ŞENER, Nur ŞENER, İbrahim ASLAN, Şakir TAŞOVA (Karayaka Dernek Başkanı) katıldı.

Erbaa Dernekler Federasyon başkanı (Üzümlü Dernek Başkanı)Murat TOKAT, Başkan Yardımcısı (Gökal Derneği Onursal Başkanı) Fevzi AKBULUT, Sayman (A.Çandır Dernek Başkanı)Hüseyin KOYUNCU, Akça Kasabası Dernek Başkanı Nevzat KÖK, Evyaba Mahallesi Dernek Başkanı Hüseyin ERSOY, Değirmenli dernek Başkanı Durmuş DURAN, Akkoç Dernek Başkanı Mehmet UZUN  ile çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.

İşadamlarımızdan Kadem DURAK, Alaattin TANOBA, Hacıpazar Dernek Kurucu Üyesi ve Onursal Başkanı Ali YILMAZ, ve Can çiçekçilikten Mehmet Köknar katıldı.

Basın Mensuplarından
www.erbaadan.com haber portalından Kemal VANLI, Sunucu Zekai DURAK, Memleketim Tokat Gazetesinden Bilal AYDIN katıldı.

Açılışımıza katılamayan Milletvekillerimizden Zeyid Aslan ve Harun KARACA ile Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel KARAMAN Telgraf mesajı gönderdi, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN video mesajı Hacıpazar köyü dernek başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum Hacıpazarlı hemşerilerime hayırlı olsun dedi.

Açılışımıza Bahçelievler Belediye Başkanı Osman DEVELİOĞLU, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel KARAMAN, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan BAHADIR, Bahçelievler CHP İlçe Başkanı Rıza AKPOLAT, Erbaa CHP İlçe Başkanı Savaş UZUN, Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Prof.Dr.Ceyhun ORAL, Erbaa Dernekler Federasyon Başkanı Murat TOKAT, Akça Kasabası Dernek Başkanı Nevzat KÖK, Değirmenli Kasabası Dernek Başkanı Durmuş DURAN, Evyaba Mahallesi Dernek Başkanı Hüseyin ERSOY, ASY Polymeks Ali YILMAZ, Tunç Metal (Tobinin kazımın oğulları) Can Çiçekçilikten Mehmet Köknar ayrıca DURAK Kardeşler çelenkleriyle bize onurlandırdılar.

Hacıpazar Köyü Derneği olarak açılışımıza bizzat katılan, Mesajla, Telgrafla katılan, katılmak isteyipte mazeretleri nedeniyle katılamayan, ancak gönlü yüreği bizimle beraber olan tüm dostlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.
Dernek Başkanı Adnan AK konuşmasında,.. Öncelikli olarak belirtmeliyim ki günümüzde STK (derneklerin) önemi çok büyüktür.

Gerçekten sivil toplum örgütü temsilcisi olarak en önemli görevimiz üyelerimiz ile temsil ettiğimiz halkın sorunlarına yasal çerçevede çareler arama, onların sıkıntılarına yardımcı olmaktır.
Her şeyi de devletten beklemek olmaz bizimde fert olarak güçlerimizi birleştirerek (damla, damla) misali toplumun sıkıntılarına çare olmamız, devletin yetişemediği yerlerde ülkemizin sıkıntılarına üyelerimizin sorunlarına destek olmamız gerekir.

Dernekçilik sadece lay, lay lom ( yemek içmek gezmek değildir). Hacıpazar köyü derneği 2007 yılı Haziran ayının 29 da kurulmuştur. Kuruluşundan buyana hep gelecek nesiller için kalıcı eserler bırakma çabası içindedir. Bu amaçla 50.000 metre kare olan köy mezarlığı, Okul ve Sağlık ocağı bahçesine 1500 adet sedir ağacının bedelini derneğin kendi parası ile alarak dikimini yapmıştır. Bu ağaçların bakımı temizlik ve sulaması için 2 yıl ücretini ödeyerek, bekçi(bakıcı) çalıştırmıştır. Dikilirken 1.metre olan ağaçların şuan 4-5 metrelik hali herkesi mutlu etmekte, gururlandırmaktadır.

Ağacın önemini bilen insanlar, ağacın hem bu dünyada, hem de ahretti için çok büyük bir yatırım olduğu en önemli hayır yolu olan (sadaka-i cariye) ibadetidir. İşte budur gerçek hizmet budur kalıçı olan, Yine köylüler tarafından talep edilen zaman, zamanda ihtiyaç olan Morg yapmıştır. Ayrıca Köyümüzün Camisi ek inşaatına katkı yapmıştır. Aslında dernek adına uygun olarak köyün güzelleşmesi için yapmayı planladığı,  ancak köyde yaşayanların talep etmedikleri için yapılamayan çok güzel faaliyetlerinde olduğunu belirtmek isterim. Umarım ileriki yıllarda bu da mutlaka yapıldığında güzel olacak herkes tarafından beğenilecek bir faaliyet hizmettir.

Derneği kendi mülkü olan yere taşıma, derneğimizin en önemli hedeflerindendi. Allaha binlerce şükürler olsun ki, Allah (cc) hu nasip etti böyle güzel bir yeri Hacıpazar köyü Derneğine mülk olarak kazandırdık. Tüm kardeş derneklerimize diyorum ki bu yerin Mülkiyet hakkı Hacıpazar köyü derneğinindir, kullanım hakkı ise “ tüm Erbaalılarındır”.

2012 Nisan ayında görevi devraldığımızda derneğimizin 15.000.00 TL parası vardı. Dernek yeri almaya Genel kuruldan karar çıktıktan sonra, hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalıştık. 2012 yılı sonunda paramız 32.500,00 TL olmuştu. Abidin POLAT, Bahattin VURAN, İsmail VURAN, Mustafa MERT, Mithat MERT, Züftü GÜLMEZ ve Adnan AK’ ın derneğimize borç para vermesi ile artık bu iş tamam dedik ama hala alım satım tefrişat tadilat çok eksiğimiz, çok daha paraya ihtiyacımız vardı.

Nasıl aldık çok zor aldık, en güvendiğimiz yerlerden elimiz boş döndük, hiç beklemediğimiz sürprizlerle karşılaştık, Yönetimdeki arkadaşlarımızın zorlandığını bu işin üstesinden gelemeyeceğimiz korkusuna kapıldıklarını hissettim, gerçek kopma kırılma anlarını yaşadım en yakınımdan kaçanlar oldu, “onlara hiç korkmayın Allah (cc) hu büyüktür öncelikli olarak halimiz ona malumdur niyetimiz gerçekten halis, eğer biz bu parayı ödeyemezsek bakın bu araba 25.000,00 TL yapıyor(kendi arabam) satar yine öderiz dedim. Gerçekten çok büyük risk aldık malımızı canımızı ortaya koyduk, negatifliğe asla müsaade etmedim, tabiri caizse arkadaşlarımızı gazlıya, gazlıya buraya geldik. Çok iyi bildiğim bir şey vardı oda “bir ekibi sürükleyen onu ayakta tutan o ekibin lideridir” bizde sevenlerin duası, edindiğimiz hayat tecrübesi ile iyi bir liderlik örneği sergiledik başardık ve sonunda yerimizi aldık.

Hani derlerya en büyük zenginlik sağlık, gerçekten öyle. Sağlık büyük zenginlik, insanın iyi dostlarının olması da en az sağlık kadar zenginlik göstergesidir çünkü biz bu derneği dostlarımızın sayesinde bu hale getirdik.

Sandalye ve Masaları Üyemiz Zübeyir KARCI temin etti. Koltuk Takımı Klima Masa vs, Erbaa Derneği Kurucularından değerli dostum İşadamı Zeki ÖCAL temin etti. Mutfak dolabını Üyemiz Mustafa VURAN tarafından temin edildi. Buzdolabı, Masa Örtüleri WC kapıları Yönetim Kurulu Üyemiz Saim Karcı tarafından temin edildi. Demir Merdiven Üyemiz Ruhi AK tarafından yaptırıldı. Beton merdivenin yıkılması molozlarının atılması Başkan Yardımcımız Hüseyin KARASU tarafından gerçekleştirildi. Üzerinin Granitleri ve döşenmesi İşadamı TUNÇ Metal Kadem DURAK tarafından yapıldı. Demir kapı yapımı vs işler TUNÇ Metal Hasan DURAK tarafından yapıldı. Alçı Boya işleri Vakıflar Personeli Boyacısı Mehmet AYAN tarafından yapıldı. Su Tesisatı Vakıflar Personeli Ramazan KIZILKAYA tarafından yapıldı. Kombi doğalgaz Vakıflar Personeli Arif KOCATÜRK tarafından yapıldı,. Tuvalet Fayans İnşaat işleri Vakıflar Personeli Nazif DURMAZ ve Fehmi ALKAN tarafından yapıldı. Elektrik İşleri Üyemiz Aslan UYAR ve ekibi tarafından yapıldı. Klimanın sökülüp tekrar yerine takılması Üyemiz İşadamı Mustafa MERT ve ekibi tarafından yapıldı.

Diğer işçiliklerin tamamı dernek yönetim kurulu Başkanı Adnan AK, Saim Karcı, Mithat Mert, Durmuş Çelik ve Yakup TATLICI tarafından yapılmıştır. Yönetim Kurulu Üyemiz Bekir Üstün ve Duran Yılmaz İşleri nedeniyle çok fazla çalışarak iş konusunda yardımcı olamamıştır. Başkan Yardımcımız Esat ÇEK iş yeri devri (değişikliği) nedeniyle hiç ilgilenememiştir.

Ayrıca Üyelerimizden Ümit Karcı, Zülgayir Karcı, Mustafa ÇELİK, Abbas KARA, Selahattin KARA, Şuayip TATLICI ,Bilal TATLICI, Mahmut GÜLMEZ, Bekir AK çalışmak yardım etmek suretiyle katkı yapmıştır.Burada ismini belki hatırlayamadığımız üyelerimizde olabilir.
Bu faaliyetler esnasında Ahmet VURAN, Mustafa ARSLAN, Adil AK, Mahmut AK, Murat OCAK, Hacı MERT, Duran YILMAZ, Şükrü UYAR, Soner KURT, İbrahim Aslan yiyecek ikram ederek katkı yapmışlardır.

Derneğin Kurucu Başkanı olarak derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar derneğimize kurucu, yönetici veya üye olarak hizmet eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar derneğin yapmış olduğu faaliyetlerde maddi manevi katkısı olan herkese çok, çok teşekkür ediyorum.

Derneğimize borç para vererek bu yerin alınmasında en büyük katkısı olan yukarıda isimleri yazılı üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır onlara teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum.
Bu yerin hazırlanmasında bedenen çalışarak, maddi destek olarak, yiyecek içecek getirerek katkı sunan herkese teşekkür ediyor şu mübarek ramazanın arifesinde Allah gönlünüze göre versin diyorum.

Burada özellikle Bahçelievler Belediye Başkanımız Osman DEVELİOĞLU’ na Başkan Yardımcımız Yakup DALKILIÇ ve Hüseyin KARASU abime, Fen İşleri Müdürümüz Nesim ALTINMAKAS’ a, Yol Bakım Amiri Fikret AKGÜN, Yol bakım Bölge Şefi Halis AYYILDIZ ve ekibine çok, çok, çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun diyor saygılar sunuyorum.
 Yönetim Kurulu adına Adnan AK Dernek Başkanı 
 

Dernek Web Üye Yönetimi

DÜĞÜN TOPLANTI DUYURU

************************

29.06.2007 - 23.09.2015 

ARASI ÖDEME LİSTESİ 



************************

DERNEĞİMİZE BORÇ PARA VEREN KÖYLÜLERİMİZ

************************

KURUCULAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ

************************

ONURSAL BAŞKANLARIMIZ


HACIPAZAR BÜLTENi

TARİH
SAYI
    OCAK 2013     SAYI 1
   ŞUBAT 2013      SAYI 2
    MART 2013      SAYI 3
NİSAN 2013 SAYI 4
        ÖDEMELER
1-29.06.2007 - 07.09.2015 arası  ödeme listesi

BANKA HESAPLARIMIZ:
GARANTİ TAKSİM 028 - 6397538
GARANTİ ERBAA  879 - 6299479
BAŞKAN TELEFON :0533 373 1558
OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

GENEL KURUL İLANI

Derneğimiz olağan genel kurul toplantısının ;
18.07.2021 Pazar günü saat 15:00 'da dernek merkezinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde  25.07.2021 Pazar günü aynı saat ve aynı yerde yapılmasına karar verilmiştir.

Gündem
1-Açılış, Yoklama, Saygı  duruşu ve istiklal marşının okunması,
2-Divan heyetinin oluşturulması ve tutanakların imzalanması için yetki verilmesi,
3-2019 ve 2020 yılı Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülerek ibrası,
4-Denetim kurulunun raporunun okunması, görüşülerek ibrası,
5-2021 ve 2022 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanması,
6-Yönetim ve Denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi,
7-Federasyon delegelerinin seçimi,
8-Dilek ve temenniler,
9-Kapanış

Maddeleri olarak gündemin oluşturulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir. 

  Detaylar Için Tiklayin...

GENEL KURUL İLANI

Derneğimiz olağan genel kurul toplantısının ;
03.04.2021 Cumartesi günü saat 15:00 'da dernek merkezinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde  10.04.2021 Cumartesi günü aynı saat ve aynı yerde yapılmasına karar verilmiştir.

Gündem
1-Açılış, Yoklama, Saygı  duruşu ve istiklal marşının okunması,
2-Divan heyetinin oluşturulması ve tutanakların imzalanması için yetki verilmesi,
3-2019 ve 2020 yılı Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülerek ibrası,
4-Denetim kurulunun raporunun okunması, görüşülerek ibrası,
5-2021 ve 2022 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanması,
6-Yönetim ve Denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi,
7-Federasyon delegelerinin seçimi,
8-Dilek ve temenniler,
9-Kapanış

Maddeleri olarak gündemin oluşturulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir. 

  Detaylar Için Tiklayin...

armutlucumaliyiz.com web sitesi

dost site olarak ekledi



http://www.armutlucumaliyiz.com/
  Detaylar Için Tiklayin...



Mayıs 2008 den buyana vefaat edenler
Hasan OCAK 27.05.2008

Kamil ÖNDER 06.06.2008

Durmuş REÇBER 21.09.2008

Alibey İŞGÜZAR 24.09.2008

Kemal ÇOLAK 17.10.2008

Cevdet HANEDN 30.10.2008
 
Ömer ÜSTÜN 30.12.2008

Medine MERT 16.01.2009

Sadık TATLICI 17.02.2009

Mehmet TÜTÜNC 31.03.2009

Hüseyin AYDIN 27.04.2009

Nefise DURAN 12.06.2009

Medine KYNCU 16.06.2009
 
Hüseyin DURAN 23.06.2009

Ahmet ARSLAN (ERBAA) 

Günger MAZLUM 31.08.2009

Gülağa Can ÖNDER 19.09.2009

Hatice VURAL 29.09.2009

Salim KOYUNCU 03.12.2009

Alişen BAŞ 11.12.2009

Meliha VURAN 07.01.2010

Emriye KOYUNCU 16.01.2010

Cafer ÜSTÜN (İzmir)

Safure AK 03.03.2010

A.Osman İŞGZR 10.03.2010

Şevki ÖNDER 18.04.2010

Hüseyin ÇELİK 10.07.2010

Osman KYNCU 06.09.2010

Nazile AK 24.09.2010

Döndü ÇLK(KYNCU)04.11.2010

Hatice TÜTÜNCÜ 21.11.10

Reşit YILMAZ 10.03.2011

Ömer GÜLMEZ 03.04.2011

Asiye NALBANT 18.04.2011

Alibey KOYUNCU 14.05.2011

Mustafa KOYUNCU 19.06.2011

Murat OCAK 25.07.2011

Hatun TOPCU 17.08.2011

Fadime MERT 20.09.2011

Şakir HANEDAN 11.10.2011

Ahmet TATLICI 24.12.2011

Hasan UYAR 06.01.2012

Durmuş ÇEK 28.01.2012

H.Osman MERT 23.02.2012
 

Güladiye KOYUNCU 01.03.2012

Hatun KARCI 08.03.2012

Gazi İŞGÜZAR 20.03.2012

İbrahim İŞGÜZAR 23.03.2012

Remzi RECBER 28.03.2012

Fadime ÖZGENÇ 05.05.2012

Ayşe OCAK 06.05.2012

Sebaha DURAN 22.08.2012

Serdar BÜKÜLMEZ 30.08.2012

Lütfü VURAN 02.09.2012

Ahmet BÜKÜLMEZ 08.09.2012

Zeliha AK 17.09.2012

Bülent YILMAZ 13.01.2013

Ayşe KURT 12.02.2013

Fadime ARSLAN 16.02.2013

Selahattin İŞGÜZAR 06.03.2013

Hasan AK 20.04.2013

Sami HANEDAN 28.04.2013

Sebeha KOYUNCU 11.10.2013

Kadir ARSLAN 14.10.2013

Fadime MERT 26.10.2013

Hüseyin UZUN 14.12.2013

Hamide YILMAZ 14.01.2014

Mustafa Baş 05.02.2014

Halil Ak

Lütfü Bükülmez 04.04.2014

Gülhanım KOYUNCU 22.08.2014

Cemal ARSLAN 25.09.2014



Ruhları şadolsun Allah (cc) Rahmet eylesin.

"HAYAT BİR UYKUDUR
ÖLÜNCE UYANIR İNSAN;

SEN ERKEN DAVRAN
ÖLMEDEN ÖNCE UYAN"

*******************************
GELDİĞİN ZAMAN BOŞLUK DOLDURAN DEĞİL,
GİTTİĞİN ZAMAN YERİ DOLDURULAMAYAN OL
  Detaylar Için Tiklayin...

Chat

Herkes burada, sen neredesin?
Chat
Chat için üye girişi yapmalısınız!
Üye Ol
Bir selam yokmu Gardaş?

Kimler Sitede

Üye Girişi

Üye Girişi

Ziyaretçi Defteri

Son Yazılan Mesaj
yusuf
Sayın Pek Çok Kıymetli Ve Değerli Köylü
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...



SİTE TASARIM & PROGRAMLAMA - KDS | COMPETAN Bilgi Teknolojileri | Profesyonel Web Projeleri - Web Tasarım - Hosting - Alan Adı Tescili - Köy Dernek Sitesi - Köy Sitesi - Dernek Sitesi -  - Köy Dernek Web Sitesi - Köy Web Sitesi - Dernek Web Sitesi - Kişisel Web Sitesi - Şirket Web Sitesi - Kişisel Site - Şirket Sitesi - Şahıs Sitesi - Şahıs Web Sitesi